Proceedings of the 28-th International Conference on Formal Power Series and Algebraic Combinatorics
4-8 Jul 2016 Vancouver, British Columbia (Canada)

Schedule with links to abstracts

Tuesday, July 5, 2016
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
›9:00 (1h)
Crystal bases and rigged configurations
Masato Okado, Osaka City University (Plenary Lecture)
› Djavad Mowafaghian Cinema
›10:00 (30min)
Combinatorics
Christian Krattenthaler
›10:30 (30min)
› Room 2555
›11:00 (1h)
Combinatorics
Christian Krattenthaler
› Djavad Mowafaghian Cinema
›12:00 (2h)
›14:00 (1h)
Polytopes and Beyond
Margaret Readdy, University of Kentucky (Plenary Lecture)
› Djavad Mowafaghian Cinema
›15:00 (30min)
Combinatorics
Patricia Hersch
› Djavad Mowafaghian Cinema
›15:30 (30min)
› Room 2555
›16:00 (1h)
Combinatorics
Patricia Hersch
› Djavad Mowafaghian Cinema
›17:30 (1h30)
Combinatorics
Eric Fusy
› SFU Harbour Center - Segal Centre Conference Rooms 1400 - 1410
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 2